Op de agenda


null
Donderdag  19 september 2024, 19u30, Zaal Lux, Marktplein 1, Kapellen

Leer hoe onze planeet evolueerde van een kale rots tot een bloeiende wereld vol diverse levensvormen. Volg samen het onvoorspelbare pad van de aardse evolutie en kijk met nieuwe ogen naar de toekomst.


Pieter Lievens is een gerenommeerd docent met 20 jaar ervaring in wereldbrede uitdagingen en het bestuderen het leven op aarde.

Stel jouw vragen en krijg direct antwoord van een expert. Geniet van indrukwekkende beelden en boeiende anekdotes die onze aardse geschiedenis tot leven brengen. Ontdek dit educatief en inspirerend verhaal tijdens de jubileumviering 50 jaar Velt.


____

Tijd om je wandelschoenen aan te trekken en je zintuigen te openen voor een onvergetelijke ontdekkingsreis door de verborgen geschiedenis van onze planeet. Stel je voor: elke stap voert je mee door de miljoenen jaren evolutie van de aarde vanaf haar ontstaan tot het heden. Elke stap brengt je dichter bij het begrijpen van de wonderen en mysteries van het leven op aarde. Je zult je verwonderen over de oeroude bouwstenen van het leven en verbazen over de complexiteit van de natuurlijke processen die onze wereld vormen.

Dat is wat de Wandeling De Levende Planeet onder leiding van gids Pieter Lievens jou biedt. Een unieke kans om je te verdiepen in de diepere betekenis van ons bestaan, onze plaats in het universum en de eeuwige dans van tijd en leven. Dit is een ervaring die je perspectief voor altijd zal veranderen. Wacht niet langer! Contacteer Pieter om dit voor je vriendengroep, jouw familie, bedrijf, wandelclub of vereniging te organiseren. Contacteer Pieter vandaag nog voor de Wandeling van de Levende Planeet en laat je meevoeren op een reis waarin elk moment een nieuw hoofdstuk onthult in het verhaal van ons bestaan.

--

Voorbije activiteit:

Zaterdag 27 april 2024, Turnhouts Vennengebied

Er zijn twee wandelingen: gezinswandeling om 14u en een avondwandeling om 18u30.


Klik hier om op de hoogte te blijven van andere wandelingen.

Neem contact op met Pieter indien u zelf een wandeling wenst te organiseren.